Vi benytter oss av informasjonskaplser for å kunne gi deg en sømløs og behagelig brukeropplevelse på våre nettsider. Lære mer

cover
cover

Bruksvilkår

Vennligst les de universelle vilkårene for ditt bruk av våre produkter, programvare, tjenester og nettsiden Aktuellekundeaviser.com. De universelle vilkår sammen med tilleggsvilkårene utgjør en rettslig bindende avtale mellom deg og Aktuellekundeaviser.com vedrørende ditt bruk av våre tjenester. Les vilkårene nøye.

Tilleggsvilkår

VILKÅR FOR BRUK AV TJENESTEN Aktuellekundeaviser.com

Aktuellekundeaviser.com er en nettside som tilbyr visning av kundeaviser fra norsk butikker. Det kreves ikke noen registrering for å bruke tjenesten og den er gratis.

Opphavsrettighetene til kundeavisene på Aktuellekundeaviser.com tilhører deres forfattere og Aktuellekundeaviser.com forbeholder seg retten til å bruke de publiserte kundeavisene til sin fordel, t.o.m. i reklame- og forretningsøyemed.

Aktuellekundeaviser.coms brukere godtar at Aktuellekundeaviser.com fraskriver seg ansvar for innholdet og riktigheten i kundeavisene publisert på nettsiden.

Aktuellekundeaviser.com  fraskriver seg ansvar i tilfeller hvor informasjon går tapt eller hvor det ikke er mulig å lagre opplysninger oppgitt av nettsidens brukere.

Ved å bruke Aktuellekundeaviser.com godtar du at du er kjent med de Generelle vilkår, at du er bundet av dem og at du er pliktig til å overholde dem.

Hei! Vi har akkurat publisert den nye (brandName) kundeavisen. Sjekk kundeavisen HER og spar penger!